Parsons Green 1, SW6

Where to start… The brief here was to completely remodel the home creating a light, flexible and contemporary family home with clean lines. Central to the brief was a request to create separate areas that accommodated for how the family would use the home. This included a gym, cinema, transforming the first floor into a master suite and hiding all the working elements of the home. 

As part of the brief we used environmentally sound materials that ranged from low energy to being recycled. Finally, technology was used to bring the home to life without making it complicated or fussy. We kept the remote controls to a minimum.

The CATO creative team managed the design, construction and finishing of this project. Working with our clients, we designed and specified everything inside and outside the home. Planning, building control and all the mandatory permissions were managed by us. We designed all the fitted furniture, sourcing the suppliers. We then managed the project through to completion.