South Park 1, SW6

The first of four projects on the same street, this mid terrace house was converted into two flats. Tired, unloved and perfumed with the fragrance of 1000 cigarettes, our brief was to remove everything and produce a light, contemporary family home split over three floors including the loft.

The CATO creative team managed the design, construction and finishing of this project. Working with our client we designed and specified everything inside and outside the home ready for their furniture to be delivered.

Planning, building control and all the usual permissions were managed by us. The construction and installation of everything was then managed through to completion by the team. The planning permission included the first rear first floor extension on the street - We have now extended three in a row.